У Волиньраді призначили двох керівників

image
Яна Горчинська / 01.04.2022 / 0 Коментарів

У Волиньраді призначили двох керівників Олександра Дудара на посаду директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» та Віктора Смолярчука на посаду голови обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Про це повідомляють на сторінці Волинської обласної ради.

Зокрема, за призначення Олександра Дудара на посаду директора обласної клінічної лікарні під час п'ятнадцятої сесії обласної ради депутати проголосували одностайно. Відповідно до рішення ради контракт з Олександром Дударем укладуть строком на 5 років.

«Щиро вітаємо Олександра Дудара з призначенням на посаду. Бажаємо й надалі працювати на благо головної медустанови області та волинян. Впевнений, що він достойний керівник і зможе реалізувати ще більше успішних проєктів», - зазначив голова обласної ради Григорій Недопад.

Також депутати обласної ради прийняли рішення про призначення Віктора Смолярчука на посаду голови обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Контракт з переможцем конкурсу також укладуть на п’ятирічний термін.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *