У Волинській Федерації ММА підбили підсумки 2021 року. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Волинській Федерації ММА підбили підсумки 2021 року. ФОТО
image
Яна Горчинська / 22.01.2022 / 0 Коментарів

У Федерації Волинської області зі змішаних єдиноборств ММА підбили підсумки за минулий рік та підписали догори між спортивними клубами Волині та Федерацією. Про це повідомляють на сторінці спортивного клубу VOIN.

Так, подія відбулася 20 січня о 18:00 в кінотетрі Адреналін Сіті.

Найбільшими досягненнями стали 3 завойованих командних кубки. В лютому в Харкові відбувся Чемпіонат України серед молоді, де збірна Волині посіла третє команде місце. В Одесі на Чемпіонаті серед юнаків та юніорів Волинська область посіла друге команде місце. А також на Кубку Заходу у Львові збірна Волині отримала перше місце.

Вагомою перемогою було те, що волинські спортсмени брали участь на Чемпіонаті світу з ММА серед дітей, юнаків та юніорів в місті Софія (Болгарія) та вибороли 5 медалей, 1 золото, 3 срібла та 1 бронза.

Великим досягненням стала перемога Максима Чайковського на Кубку України в Запоріжжі серед дорослих. Зауважимо, що Максим якому лише 17 років зумів вибороти золоту медаль та виконав норматив майстра спорту України.

На зборах також приймали участь члени федерації, представники спортивних клубів «Воїн», «Прайд», «Гарда», «Легіон», «Фенікс», «Найта», «Елемент», які не лише розповіли про своі досягнення, а й підписали договори з федерацією Волинської області про подальшу сумісну співпрацю.

За підсумками року спортивним клубам чиї спортсмени брали участь у Чемпіонаті світу з ММА вручені грошові премії від Волинської федерації зі змішаних єдиноборств.

«Усі ці досягнення та підготовка не були б здійснені без допомоги наших друзів та меценатів. Тому висловлюємо щиру подяку за фінансову підтримку президенту федерації зі змішаних єдиноборств ММА Волинської області Михайлу Смолці, депутату обласної ради Ігорю Волошенюку та Луцькій міській раді», – ідеться у дописі.

Премії також отримали спортсмени, які брали участь у Чемпіонаті світу та на Чемпіонатах і Кубках України зі змішаних єдиноборств ММА.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *