У Волинській обласній інфекційній лікарні - масове скорочення медиків

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Волинській обласній інфекційній лікарні - масове скорочення медиків
image
/ 11.07.2021 / 0 Коментарів

У Волинській обласній інфекційній лікарні скорочують штат, а працівники вже отримали повідомлення про звільнення, яке відбудеться 31 серпня. Причиною став брак коштів на заробітні плати, повідомляє Район.Медицина.

Відомо, що під скорочення потрапили працівники дерматовенерологічного відділення, амбулаторно-поліклінічного та центру боротьби зі СНІДом. 

По суті, дерматовенерологічне відділення у цьому медзакладі ліквідовують повністю. Функціонуватиме лише один кабінет, у якому передбачено по одній ставці лікаря та медичної сестри. Додамо, що стаціонар перестав працювати 11 червня.

Згідно із наказом т. в. о. директора інфекційної лікарні Галини Морочковської, датованим 25 червня, працівникам, що потрапили під скорочення, повинні запропонувати вакантні посади, згідно зі штатного розпису. У випадку, якщо люди відмовляться від переведення, або ж вакансій для них не знайдеться, їх звільнять.

«По пакету, укладеному з НСЗУ, дерматовенерологічне відділення не заробляє собі на заробітні плати, тому змушені були прийняти таке рішення. Раніше відділення утримували за рахунок інфекційної лікарні, більше такої можливості немає. Сподіваюся, що за ці два місяці, коли відбудеться скорочення, ситуація зміниться», — повідомила Галина Морочковська. 

За словами керівниці «інфекційки», обласна рада, яка є власником лікарні, також не має коштів, аби профінансувати зарплати працівникам.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *