У Володимирі чоловік погрожував підірвати поліцейських

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Володимирі чоловік погрожував підірвати поліцейських
image
Назар Тарадюк / 07.02.2023 / 0 Коментарів

У Володимирі невідомий чоловік неодноразово погрожував мешканцям міста зброєю і гранатою.

Звернення надійшло до поліцейських 6 лютого, - інформує поліція Волині.

Громадяни надали детальну інформацію про зловмисника і транспортний засіб, тому буквально за кілька годин особу встановили та з’ясували місце його перебування.

Згодом оперативники виявили правопорушника на одній із вулиць міста, під час затримання він погрожував правоохоронцям підривом гранати та навіть дістав зброю, однак поліцейські чітко зреагували й зашкодили цьому.

У помешканні чоловіка поліцейські провели санкціоновані обшуки. Зокрема, вилучили два корпуси гранати Ф1, два корпуси гранати РГД 5, близько 10 запалів, понад сотню патронів.

Усе це вилучили та скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Наразі правоохоронці встановлюють походження зброї.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування за фактом зберігання бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу триває.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *