У Володимирі офіцер побив солдата ногами по голові й залишив помирати

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Володимирі офіцер побив солдата ногами по голові й залишив помирати
image
Назар Тарадюк / 19.04.2023 / 0 Коментарів

У військовій частині міста Володимир 23-річний офіцер побив ногами 41-річного підлеглого з 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це розповіла сестра потерпілого Анатолія Грищука Наталія. За словами жінки, її брата побив старший лейтенант Василь Арійчук за те, що солдат зайшов митися не в ту кабінку. Чоловік не мав змоги захищатися, бо ще не до кінця відновився після важкого поранення, - пише obozrevatel.

"Він його збив з ніг і відгамселив ногами по голові. Цей нелюд покинув його стікати кровʼю", – пише Наталія.

Коли Анатолія знайшли на тому ж місці, де його залишив нападник, чоловік мав велику гематому на голові, від травм у нього відмовили ноги.

"На даний момент брат бореться за життя в лікарні, а ця мерзота гуляє на волі (через два дні його відпустили, бо має добрих покровителів). Вини не визнає, але грошову компенсацію пропонує. Мені настільки прикро, що такі крутелики і далі будуть себе відчувати безкарно. Скажіть, чим він відрізняється від орків, які знущаються над нашими солдатами. Як можна так звірсько побити людину, за таку дрібницю", – додала жінка.

Дружина Анатолія розповіла, що до лікарні, де зараз перебуває потерпілий, приходили слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР). Вони проводять розслідування за фактом побиття військовослужбовця.

"Розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень). Зараз встановлюється коло причетних осіб та проводяться необхідні слідчі дії", – повідомили в ДБР.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *