У Володимирі на капремонт басейну готові витратити 14 млн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Володимирі на капремонт басейну готові витратити 14 млн
image
Еля Коротинська / 23.08.2023 / 0 Коментарів

У місті Володимир планують провести капітальний ремонт будівлі плавального басейну Володимирського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Про це стало відомо з оголошення про проведення відкритих торгів з особливостями, розмішеного на майданчику публічних закупівель ProZorro.

Зокрема, на заходи з енергозбереження з бюджету готові витратити 13 916 206 грн. Прийом тендерних пропозицій триватиме до 30 серпня 2023 року.

В рамках капітального ремонту проведуть будівельні роботи у головному корпусі басейну, замінять сантехніку, трубопровід та водовідведення, поремонтують електроосвітлення, встановлять нову систему пожежної сигналізації та блискавкозахист та налагодять роботу системи вентиляції. А на завершення планують провести капітальний ремонт та утеплення фасаду басейну.

Переможець торгів має завершити усі роботи до 31 липня 2024 року.

Нагадаємо, що у місті Володимир на території Федорівського міського кладовища планують встановити нову систему відеоспостереження. На це з бюджету Володимирської міської громади готові витратити 418 230 грн. Однак, торги не відбулись. На участь у закупівлі зголосився єдиний учасник – ФОП Олексюк Володимир Вікторович, який запропонував виконати усі роботи за 412 тис грн. Однак, він не подав лист на гарантійний термін обслуговування системи протягом 12 місяців, сертифікати відповідності на технічне обладнання та калькуляцію виконання усіх робіт. Таким чином, його пропозицію відхилили.

Зрештою, 21 серпня КП "Полігон" повторно оголосило про проведення цієї закупівлі. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *