У Володимирі на кладовищі встановлять відеокамери за 418 тис грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Володимирі на кладовищі встановлять відеокамери за 418 тис грн
image
Еля Коротинська / 09.08.2023 / 0 Коментарів

У місті Володимир на території Федорівського міського кладовища планують встановити нову систему відеоспостереження. Про це стало відомо з оголошення про проведення закупівлі, розміщеного на майданчику ProZorro.

На це монтаж та встановлення системи відеоспостереження для благоустрою міста на території Федорівського кладовища з бюджету Володимирської міської громади готові витратити 418 230 грн. Замовником послуг є Комунальне підприємство «Полігон».

Згідно плану системи відеоспостереження – камери встановлять лише з однієї центральної частини кладовища. У технічних вимогах які є в документації до предмету закупівлі ми відшукали детальнішу інформацію про те що передбачає проект нової системи відеоспостереження. Виявилось, що на території кладовища планують встановити лише 8 відеокамер. Це - Hikvision DS-2CD2643G2-IZS з варіофокальним обєктивом з монтажним комплектом. На торгових майданчиках у мережі інтернет нам вдалось відшукати інформацію про те, що одна така камера вартує в середньому від 9 до 11,5 тисяч гривень.

Решта коштів піде на батареї, блоки безперебійного живлення, кабелі, жорсткий диск, комутатор, монітори та інше комп’ютерне обладнання і власне – сам монтаж.

Аукціон відбудеться 17 серпня, а от роботи майбутній переможець має виконати до 30 вересня 2023 року.

Нагадаємо, що на Федорівському кладовищі помітили неодноразові випадки наруг над могилами військовослужбовців: відривали з пам’ятників полеглих захисників тризуби, виривали квіти.Тож наприкінці травня під час брифінгу міського голови Ігор Пальонка заявив, що за кошти міського бюджету там встановлять камери спостереження аби покарати вандалів. Відеокамери будуть направлені на могили воїнів ЗСУ.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *