У виші на Волині хочуть замінити вікна: вартість робіт - 3,2 млн грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У виші на Волині хочуть замінити вікна: вартість робіт - 3,2 млн грн
image
Назар Тарадюк / 02.09.2024 / 0 Коментарів

У ВНУ імені Лесі Українки планують замінити наявні вікна на металопластикові в навчальному корпусі №4, що на вулиці Шопена, 24 у Луцьку.

Ідеться про корпус вишу, де міститься факультет історії, політології та національної безпеки. Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 6 вересня, - пише ІА «Волинські новини».

Очікувана вартість робіт – 3,2 мільйона гривень.

Як вказано в супровідній документації, загалом в історичному корпусі університету мають замінити на металопластикові 123 вікна. Роботи передбачатимуть доставку і розвантаження товару, демонтаж старих вікон і віконних відливів, вивезення будівельного сміття і його утилізацію, монтаж нових металопластикових вікон, відновлення внутрішніх та зовнішніх відкосів, монтаж віконних відливів, опорядження відкосів сучасними будівельними матеріалами та заміну дерев’яних підвіконників на пластикові.

Серед вимог до учасників торгів – наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, наявність обладнання та працівників відповідної кваліфікації.

Усі роботи в історичному корпусі ВНУ на вулиці Шопена, 24 у Луцьку мають завершити до 30 листопада 2024 року.

Гарантія на конструкції та комплектувальні елементи становитиме не менш як п’ять років.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *