У Зимнівській громаді за 60 млн грн відремонтують ліцей

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Зимнівській громаді за 60 млн грн відремонтують ліцей
image
Еля Коротинська / 26.06.2023 / 0 Коментарів

У Зимнівській громаді на ремонт ліцею готові витратити 77 млн грн. Про це стало відомо з оголошення про проведення закупівлі, розміщеного на сайті ProZorro.

Зокрема 5 червня 2023 року Гуманітарний відділ Зимнівської громади оголосив про закупівлю робіт:

Капітальний ремонт з протиаварійними та енергозберігаючими заходами Ліцею с. Льотниче Зимнівської сільської ради Володимирського району Волинської області.

На це з бюджету громади готові витратити 77 735 990 грн. Термін виконання робіт – до 31 грудня 2024 р. Наприкінці березня гуманітарний відділ замовив через ProZorro розробку документації на капітальний ремонт цього ліцею, заплативши за це ще 300 000 грн.

Згідно гарантійного листа, після реконструкції об’єкт може безперешкодно експлуатуватися протягом 10 років.

Зрештою, 13 червня торги завершились. Заявку про участь в закупівлі подало лише одне підприємство, яке і здобуло перемогу – ТОВ «ВолиньЕкоБуд». Фірма запропонувала Зимнівській громаді виконати усі роботи з реконструкції ліцею у с. Льотниче за 60 526 283 грн.

ТОВ «ВолиньЕкоБуд» зареєстровано у с.Смідин Ковельського району. Керівником фірми є Михайло Шипелик, який разом з Андрієм Гринчуком є співзасновниками цієї будівельної компанії, загальним статутним капіталом 500 000 грн.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *