Ухилянти на Волині сплатять бюджету півтора мільйона

image
Віктор Гордійчук / 26.10.2022 / 0 Коментарів

Від початку повномасштабної війни на Волині оштрафували військовозобов'язаних осіб на загальну суму у майже півтора мільйона гривень.

Про це під час прес-конференції розповів заступник начальника терцентру комплектування та соцпідтримки Павло Свадовський, пише Суспільне.

Із 24 лютого повістки вручили більш як 32 тисячам волинян. Орієнтовно 1 200 із них не з'явилися.

"На порушників було накладено 797 адміністративних штрафів на суму мільйон 461 тисяча 310 гривень та порушено 113 кримінальних проваджень", – сказав заступник начальника терцентру.

Доукомплектування військових частин в області триває. Павло Свадовський додав: наразі тимчасово призупинили взяття на службу обмежено придатних осіб.

Натомість як мобілізовані, так і добровольці, з його слів, аби потрапити на ті чи інші на військово-облікові спеціальності, повинні мати бажання та здоров'я, щоб пройти заліки з фізичної підготовки, професійного відбору та морально-психологічне обстеження.

Нагадаємо, у травні 2022-го показники мобілізації у Волинській області були виконані на 86 %. Тоді на службу найбільше потребували артилеристів, механіків, операторів і водіїв броньованих машин.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *