В центрі реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» нарешті з’явилась очільниця. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • В центрі реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» нарешті з’явилась очільниця. ФОТО
image
Оля Коновалова / 04.10.2022 / 0 Коментарів

Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок», що у місті Луцьк, нарешті має керівника. Ним стала Віта Сакуляк.

Тож сьогодні, за дорученням начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка, директор департаменту соцзахисту населення ОДА Оксана Гобод представила трудовому колективу закладу його нову очільницю.

Зазначимо, що впродовж трьох років Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» був без керівника, а питання про його призначення неодноразово підіймали не лише батьки вихованців, а й робочий колектив.

На Волині 12 тисяч дітей мають порушення неврологічного характеру. Лише в Луцьку кількість дітей з інвалідністю становить близько тисячі. Вихованці Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» отримують соціальну, медичну, психологічно-педагогічну реабілітацію.Тут надають допомогу діткам з ДЦП, синдромом Дауна та аутистам.

Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» допомагає команда нардепа Валерія Стернійчука. Так, за його сприяння, завдяки співпраці із благодійною організацією «Шведський центр допомоги» минулого року Центр «Пролісок» отримав спеціальний автомобіль, який обладнаний подушками, що дозволяють йому підійматися та упускатись для зручного заїзду на візочках.

Довідка:

Сакуляк Віта Володимирівна — депутатка Володимирської міської ради від партії «Слуга народу».

Громадянка України, народилася 15.11.1986 р., освіта вища.

Лікарка-педіатриня, родом з Полтавщини, переможниця спеціальної номінації «Заради життя» у національній незалежній премії «Жінка України-2020».

Нагадаємо, «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» у Луцьку отримав довгоочікуваний подарунок.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *