Правоохоронці доповіли про тіньові схеми на митниці, - Зеленський

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Правоохоронці доповіли про тіньові схеми на митниці, - Зеленський
image
Назар Тарадюк / 12.02.2023 / 0 Коментарів

Президент України Володимир Зеленський 11 лютого провів кілька нарад з представниками сектору оборони й правоохоронних органів.

Про це він розповів у вечірньому зверненні.

За його словами, тематика нарад – посилення державних інституцій України, захист інституцій від будь-яких спроб ззовні чи зсередини зменшити їхню дієздатність та ефективність.

Він зауважив, що це стосується різних напрямів: і кадрової політики, і взаємодії між державними інституціями, і чистоти того, як працюють державні структури.

«Наприклад, на нараді з правоохоронцями була доповідь щодо виявлення й блокування тіньових схем на митниці. Ви бачили протягом цих тижнів відповідні слідчі дії, затримання.

Служба безпеки України, Державне бюро розслідувань, Офіс Генерального прокурора мають значні результати в захисті нашої держави від тих, хто працював на державу-агресора. Будуть і відповідні кроки РНБО, що продовжують нашу лінію захисту держави.

І вся ця діяльність – не лише ті чи інші епізоди й ті чи інші кримінальні провадження. Не лише те, що стосується певних осіб. А й те, що стосується інституцій. Держава продовжить модернізацію самих інституцій, процесів у них, процедур. Чистота в роботі державних структур має гарантуватися не лише тим, що залежить від самих людей, а й тим, який функціонал прозорості та підзвітності створений.

І я хочу подякувати всім працівникам нашого сектору оборони й безпеки та всім правоохоронцям, хто дбає про державу, хто зміцнює державу своєю роботою і хто не лише пропонує, як зміцнити українські інституції, але й дає результат у такому зміцненні», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у керівництва Волинської митниці — обшуки. А також, що волинських митників викрили на схемі вивозу золота.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *