В Україні започаткували флешмоб до Дня єднання

image
Яна Горчинська / 16.02.2022 / 0 Коментарів

В українців у зв'язку з останніми подіями, які загострюються з кожним днем виникають різні реакції. Для того, щоб об'єднати країну, зміцнити її стійкість на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, українці започаткували челенджі та флешмоби.

До прикладу, Мінреінтеграції зініціювало всеукраїнський флешмоб «Єдності» та запускає хештег #мисильнібомиєдині.

«Будьмо єдиними у цей складний час, довіряймо одне одному та відкинемо усі розбіжності заради спільної справи – захисту України. 

Передаємо естафету всім міністерствам та органам місцевого самоврядування. У єдності наша сила! #UAразом», - написали у міністерстві.

Президент України Володимир Зеленський опублікував пост у своєму Instagram, у якому разом із дружиною Оленою Зеленською запустив челендж до Дня єднання України.

Також Зеленський анонсував челендж, у якому потрібно зробити фото з прапором України, додати хештег #UA разом та опублікувати у соцмережах.

«Сьогодні у День єднання о 10:00 на будинках та спорудах у всіх населених пунктах піднімуть синьо-жовтий прапор та пролунає «Ще не померла Україна…». А в соцмережах ми запускаємо челендж. Зробіть фото чи запишіть відео із прапором України. Додайте хештег #UAразом та опублікуйте. Позначте людину, якій хочете передати челендж», – поділився Зеленський.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *