Валерій Стернійчук: Дякую Українській правді за розслідування

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Валерій Стернійчук: Дякую Українській правді за розслідування
image
Наш Інсайдер / 01.02.2024 / 0 Коментарів

Народний депутат Валерій Стернійчук прокоментував гучне розслідування журналіста Михайла Ткача для сайту "Українська правда".

Так, політик подякував виданню і журналісту за те, що привернули увагу до справи. Нагадаємо, що в публікації йшлося про те, що організація "Волинський Актив Молоді", яку в 2013 році заснував Стернійчук, нібито причетна до перетину кордону ухилянтами від мобілізації. Сам Стернійчук причетність до "схем" відкинув.

"Декілька фактів щодо цього. Ми виявили схему через яку виїжджають за кордон і не повертаються чоловіки призовного віку. З цього приводу ми одразу звернулися до правоохоронних органів. За даними фактами станом на 01.02.24 вже є вироки, винні будуть покарані. Слідство триває.

З початку великої війни я з командою займаюсь волонтерською діяльністю. Про результати звітую і ще зроблю окремі публікації. Звертаюся до деяких кишенькових ЗМІ Волині - не женіть зраду на волонтерський рух. Є різні окремі випадки, але узагальнювати і обезцінювати внесок всіх — неправильно. Війну не можна використовувати для політичних маніпуляцій!" - заявив нардеп.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *