Вибух у Запоріжжі: рятувальники продовжують пошуки постраждалих. ФОТО. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Вибух у Запоріжжі: рятувальники продовжують пошуки постраждалих. ФОТО. ВІДЕО
image
Яна Горчинська / 28.01.2022 / 0 Коментарів

У центрі Запоріжжя близько 4-ї години ранку сьогодні, 28 січня, стався вибух повітряно-газової суміші в житловому будинку. Про це повідомляє Укрінформ.

Вибух стався в чотириповерховому будинку №43 на вулиці Франка.

Через вибух було частково зруйновано конструкції суміжних квартир. За попередніми даними, одна людина загинула, двоє отримали травми, 15 – евакуювали.

Як зазначили у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Запоріжжя, постраждали дві жінки 35 та 55 років. 76-річна жінка померла. Жінка 35 років отримала закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, чисельні опіки тіла ІІА-ІІІ ст. 80% тіла, опік верхніх дихальних шляхів та опіковий шок.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, який приїхав на місце аварії, повідомив, що біля місця інциденту організують пункт обігріву, а мешканців зруйнованих квартир та тих, хто залишився без житла, тимчасово поселять у готельному комплексі.

У поліції за фактом вибуху слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.270 Кримінального кодексу України.

Наразі на місці події тривають роботи, працюють усі екстрені служби: ДСНС, Національна поліція, Медицина катастроф, Запоріжжягаз, а також АРС «Кобра» та Запоріжобленерго.

Залучено будівельний кран комунальних служб з метою забезпечення безпечного проведення робіт.

Мешканцям будинку, де виникла надзвичайна подія, надають допомогу психологи ДСНС.

 

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *