Відео з розстрілом військового: особу має підтвердити бригада

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Відео з розстрілом військового: особу має підтвердити бригада
image
Назар Тарадюк / 07.03.2023 / 0 Коментарів

Офіційного підтвердження особи українського військового, відео з розстрілом якого раніше оприлюднили, закликала дочекатись заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Про це вона написала у Telegram.

"До загиблих та їх родин має бути насамперед повага. Соцмережі і тактовність - несумісні, менше з тим, краще дочекатись допоки бригада (командир) офіційно підтвердить особу загиблого", - каже Маляр.

Нагадаємо, 5 березня в мережі з'явилося жахливе відео розстрілу українського військового, який потрапив у полон до російських окупантів. В останні миті свого життя український полонений промовив "Слава Україні!", судячи з відео.

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження щодо відео, на якому російські загарбники розстрілюють беззбройного українського солдата відразу після його слів "Слава Україні!" Український омбудсмен Дмитро Лубінець назвав "черговим воєнним злочином росії" розстріл українського військового.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав Офіс прокурора Міжнародного кримінального суду розслідувати обставини розстрілу українського військовополоненого, про що стало відомо в понеділок. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *