Відмовили у поминках за воїном: «Жито» перепросив у вдови з Луцька

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Відмовили у поминках за воїном: «Жито» перепросив у вдови з Луцька
image
Назар Тарадюк / 23.04.2024 / 0 Коментарів

Ресторанний комплекс "Жито", що поблизу Луцька, вибачився перед вдовою загиблого Героя Іванною Цюх за відмову у поминальному обіді.

Про це йдеться на сторінці комплексу.

До слова, чоловік Іванни Олександр Гнатюк загинув у квітні 2023 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області.

Вдова на річницю хотіла знайти заклад, який розташований поблизу кладовища, аби влаштувати поминальний обід. Вона зателефонувала до комплексу "Жито" та поцікавилася, чи може ресторан 20 квітня організувати поминальний обід. Їй запропонували ввечері приїхати та детально узгодити меню. Але, коли жінка прибула до комплексу, їй запропонували провести поминальний обід на вулиці в альтанках, адже "в них буде двоє хрестин і двоє день народжень на той час".

У ресторанному комплексі прокоментували скандал і зазначили, що робота з людьми завжди має свої особливості. А також додали, що "у кожної сторони є своя частина правди та бачення".

"Хочемо написати свою позицію щодо непорозуміння з потенційною гостею, яке набуло значного розголосу. У кожної сторони є своя частина правди та бачення, тому, вважаємо за необхідне, з турботи про наших гостей сказати про цю ситуацію своє слово.

Найперше, ми і написали слова вибачення Іванні, і телефонували, щоб поспілкуватись з нею.

По друге, є особливості самого приміщення, які не надають можливості розділити гостей на різні зали, тому це обмеження обʼєктивне і ми вимушені шукати компромісні варіанти, якщо на ту ж дату є декілька замовлень. В даному випадку було запропоновано варіанти проведення в відокремленій, закритій бесідці, яка обігрівається та використовується в будь яку пору року.

Якщо не вдається - нам дуже жаль, та ми самі пропонуємо знайти інший заклад.

По третє - зараз дуже багато напруги загалом і багато людей знаходяться в складних емоційних переживаннях, персонал також працює в цих умовах.

Ми зацікавлені працювати, щоб якнайкраще задовільнити потреби кожного гостя і при цьому все ж потрібно партнерство та компроміси, через вище наведені фактори.

Ми маємо величезну шану та вдячність до кожного захисника, бо можемо і жити і працювати і служити іншим. Наші наміри такі ж самі, як і ВАШІ. Ми йдемо до перемоги та підтримуємо наших хлопців всіма можливими способами.

Звичайно, розуміємо, що у всіх нас велике емоційне напруження, ми всі прагнемо миру та справедливості. Тому приносимо наші вибачення за непорозуміння та ситуацію, яка склалася. Закликаємо всіх до єдності та конструктивності, адже саме це наближає нас до перемоги", - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *