Відомий актор з Волині Талашко після секс-скандалу звільнився з університету

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Відомий актор з Волині Талашко після секс-скандалу звільнився з університету
image
/ 08.11.2021 / 0 Коментарів

Український актор Володимир Талашко більше не викладатиме в університеті імені Карпенка-Карого. Про це у своєму Facebook повідомила акторка, Вікторія Муштей, повідомляє ТСН.

Студентки університету звинуватили артиста в сексуальних домаганнях. Тож він написав заяву на звільнення за власним бажанням. До слова, Віка одна з перших почала писати про домагання колишнього наставника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменитий актор, що родом з Волині, потрапив у сексуальний скандал

Володимир Талашко / © УНІАН

"Тепер є прецедент офіційного розслідування харасменту у творчому виші та успішна його розв'язка. Всі потоки бруду та труднощі коштували того, щоб нові студентки та абітурієнтки не ставали жертвами насильства. А також! Щоб це було прикладом для інших педагогів, які зловживають своєю владою", - написала Вікторія.

Також вона додала, що не отримала відповіді на своє звернення до університету.

"Міняти систему не просто, але миритися з нею я відмовляюсь. Я хочу жити в країні, де таке не вважається нормою", - підсумувала акторка.

Володимир Талашко / © facebook.com/vladimir.talashko

Зазначимо, 75-річного актора Володимира Талашка студентки університету імені Карпенка-Карого звинуватили в сексуальних домаганнях. За словами дівчат, зірка кіно запрошував їх до себе додому, пропонував випити, а потім "фотографував голими, заводив у спальню і схиляв до інтиму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Талашко прокоментував секс-скандал зі студентками

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *