Відомого футболіста з Луцька затримали у столиці за п'яне водіння

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Відомого футболіста з Луцька затримали у столиці за п'яне водіння
image
/ 30.05.2021 / 0 Коментарів

Екс-захисник донецького «Шахтаря» В'ячеслав Шевчук з Луцька вчора пізно ввечері був затриманий поліцією в Києві за водіння у нетверезому стані і агресивну поведінку. Про це повідомляє «Динамо Київ.UA» з посиланням на МВС.

 «У самому центрі Києва, на бульварі Лесі Українки, патрульні зупинили Porsche 911, за кермом якого перебував екс-гравець ФК «Шахтар» і збірної України з футболу В'ячеслав Шевчук. У футболіста були ознаки алкогольного сп'яніння. Однак тест на Драгер він проходити відмовився, до того ж продемонстрував «неспортивну» поведінку і почав штовхати патрульних. Поліцейські наділи на нього кайданки і затримали. У футболіста, до слова, є своя версія того, що сталося - його нібито «злили» друзі з «Шахтаря», - йдеться в офіційному повідомленні.

В'ячеслав Шевчук з «друзями» напередодні відзначали 85-річчя донецького клубу на «Олімпійському». Відео святкування опублікував Роман Бебех.

Колишній футболіст «Шахтаря» В'ячеслав Шевчук прокоментував в Instagram вчорашній випадок з затриманням поліцією:

 «Сідати за кермо напідпитку - категорично не можна. Мій вчорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання. Але ніхто не покарає мене так, як я себе сам. Хочу щиро вибачитися перед усіма вболівальниками і футбольним клубом «Шахтар», яким зіпсував свято. Хочу вибачитися перед всіма жителями Києва, які могли постраждати з моєї вини. Щиро прошу вибачення у поліцейських. Алкоголь несумісний з водінням. Не повторюйте моїх помилок».

1

В'ячеслав Шевчук народився 13 травня 1979 року у Луцьку. Екс-футболіст українського ФК «Шахтар» з червня 2000 року (з перервою).  27 грудня 2016 року офіційно залишив «гірників» та завершив кар'єру гравця.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *