«Він відбив мною дзеркало», – розповідь ще однієї постраждалої в ДТП на Соборності

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Він відбив мною дзеркало», – розповідь ще однієї постраждалої в ДТП на Соборності
image
Оля Коновалова / 13.12.2021 / 0 Коментарів

Журналіст PavlovskyNews поспілкувався з однією з постраждалих у вчорашньому ДТП у Луцьку, де 16-річний водій збив людей на пішохідному переході.

41-річна вихователька дитячого садка Олена Ткачук зараз перебуває у місцевій лікарні із травмами середньої тяжкості. У неї перелом кісток стопи та сильний забій лівого ліктя. У ліктьовому суглобі почала збиратися рідина, через що їй встановили дренаж.

За словами потерпілої, ніхто з рідних чи близьких винуватця аварії з нею не зв'язувався. Сьогодні до Олени до лікарні приходив слідчий, брав свідчення та запевнив, що інформуватиме її про перебіг розслідування у телефонному режимі. Ткачук розповідає, що неясно пам'ятає, як саме стався контакт із автомобілем.

"Ми з сестрою переходили дорогу не перші. Все було настільки блискавично, він дуже швидко їхав, я тільки відчула дуже різкий біль і потім побачила, як переді мною відлітає жінка і їде машина на дуже великій швидкості. Ту жінку підняло дуже високо і відкинуло. ... Це все було перед очима. Він відбив мною дзеркало. Від удару у мене лопнула шкіра на лікті і, напевно, він наїхав на ногу, я точно не можу сказати. Мене та мою сестру відкинуло від машини", - розповіла Олена.

Внаслідок зіткнення найбільше постраждали 39-річна жінка та її 5-річний син. За життя жінки борються лікарі. Також в результаті інциденту забій ноги отримала 27-річна підприємниця.

Раніше, сестра постраждалої виховательки 36-річна доцент кафедри правознавства ЛНТУ, яка отримала забій гомілки, також розповіла про момент ДТП.

Сам водій тілесних ушкоджень не дістав. 16-річний хлопець, який перебував у момент аварії за кермом, зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Йому загрожує від 3 до 8 років ув'язнення. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *