Війна, ресурси, відновлення: виклики та шляхи для міст України

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Війна, ресурси, відновлення: виклики та шляхи для міст України
image
Назар Тарадюк / 11.06.2024 / 0 Коментарів

Уже вдев’яте конференція з демократичного врядування 2024 об’єднує міських голів з усієї України, представників центральної влади, міжнародних партнерів та лідерів громадянського суспільства.

Нині обговорювали виклики громад в умовах війни та шукали спільні рішення для прозорого та інклюзивного відновлення, - інформує голова ТО ПП «Європейська солідарність» у Волинській області Юлії Вусенко на сторінці в Facebook.

За її словами, завжди найочікуванішим під час конференції є презентація рейтингу міст України за якістю життя.

"Рейтинг формується в рамках муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту, яке містить оцінку громадянами якості послуг у місті та діяльності місцевої влади.

Директор IRI у Євразії Стів Нікс зазначив, що результати дев’ятого муніципального опитування IRI мають допомогти представникам місцевої влади зрозуміти, наскільки їхні жителі задоволені послугами у місті та на що потрібно звернути увагу у процесі відновлення.

В умовах війни представники міст стикаються із викликом знаходження ресурсів для забезпечення цивільних і військових потреб та намагаються знайти різноманітні шляхи фінансування.

Тому результати опитування важливі для планування роботи та розуміння досвіду міст у забезпеченні ключових потреб жителів", - зазначила Вусенко.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *