Мерія Луцька нахабно хоче захопити ринок реклами, - Надточій

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Мерія Луцька нахабно хоче захопити ринок реклами, - Надточій
image
Назар Тарадюк / 11.01.2024 / 0 Коментарів

У Луцькій міській раді обговорили питання зовнішньої реклами в Луцьку. 

Як повідомив директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз під час круглого столу в міськраді: «зміни спрямовані на те, щоб навести порядок у цьому бізнесі».

Депутатка Луцької міської ради від фракції Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій висловила  свою позицію щодо цього питання.

«У мене складається чітке враження, що керівництво міста намагається створювати перешкоди окремим операторам зовнішньої реклами. А під гаслами "зачищення міста від аварійних та непривабливих рекламних конструкцій" лежить ніщо інше, як намагання взяти під контроль цю сферу та монополізувати послуги з зовнішньої реклами. Робиться це максимально нахабно і закрито, незважаючи на війну в країні та її тяжкі наслідки для бізнесу.

У коментарях залишу посилання на матеріал, який чітко окреслює проблему та дії владної команди.

Додам, що на мій погляд, зовнішня реклама - це повноцінний бізнес, який дає робочі місця і сплачує податки в місцеві бюджети. Тому для мене і як для депутатки, і просто пересічної громадянки важливо, щоб в нашій громаді, в місті зараз працював будь-який законний бізнес, який приносить прибуток, сплачує податки чи орендну плату.

Під час війни влада не повинна вчиняти жодних дій, які вбивають бізнес, а тільки допомагати йому вистояти!» - йдеться в повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *