рашисти вбили частину захисників «Азовсталі»: у відповідь «азовці» оголосили полювання на кожного причетного

  • Головна
  • НОВИНИ
  • рашисти вбили частину захисників «Азовсталі»: у відповідь «азовці» оголосили полювання на кожного причетного
image
Оля Коновалова / 29.07.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні вночі, злочинні війська російської терористичної федерації навмисне обстріляли з артилерії виправну установу в населеному пункті Оленівка, Донецької області, де утримувалися зокрема і українські полонені.

"Російські окупанти, таким чином, переслідували свої злочинні цілі - звинуватити Україну у скоєнні "воєнних злочинів", а також приховати тортури над полоненими і розстріли, які здійснили там за наказами окупаційної адміністрації та командування зс рф на тимчасово окупованій території Донецької області.

Наслідки обстрілу уточнюються", - йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Натомість "Азов" уже збирає інформацію про жертв і конкретних виконавців цього воєнного злочину.

"Вже очевидно, що це був заздалегідь спланований акт країни, для якої невідоме поняття офіцерської честі, а тим більше - дотримання Женевських конвенцій, правил, законів та звичаїв війни.

Росія не змогла перемогти "Азов" у чесному бою, тому намагається нас знищити віроломством.

Я, від імені Азовських підрозділів, оголошую полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані", - написав Перший командир полку "Азов" Андрій Білецький.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *