Волинь на колінах прощалась з п'ятьма своїми Воїнами. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинь на колінах прощалась з п'ятьма своїми Воїнами. ФОТО
image
Оля Коновалова / 17.09.2022 / 0 Коментарів

Тисячі людей вчора, 16 вересня провели в останню земну дорогу п'ятьох Героїв з Любешівщини, які полягли в бою за свободу України.

Про це йдеться на сторінці газети «Нове життя» у Facebook.

Страшну звістку про загибель захисників України отримали нещодавно. Любешівчани на колінах зустріли траурний кортеж, якого ще не бачила громада.

В бою з окупантами полягли:

БУРДАК ВІКТОР ІВАНОВИЧ, 1967 р.н. – головний сержант, командир стрілецького відділення. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

БУРДАК СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, 1990 р.н. – солдат, гранатометник. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

МИХАЛЬЧУК АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, 1984 р.н. – солдат, стрілець. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

СТЕФАНЮК СЕРГІЙ ІЛАРІОНОВИЧ 1973 р.н. – старший сержант, гранатометник. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

ЛАНЕВИЧ АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ 1988 р.н. – солдат, механік-водій. Загинув 13 вересня 2022 року в результаті підриву на розтяжці під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Інформаційно-аналітичне видання Інсайдер Медіа висловлює щирі співчуття рідним, друзям та близьким Героїв! Ми шануємо і пам'ятаємо подвиг кожного...Вічна пам'ять і слава!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *