Волинська громада на колінах зустріла кортеж з тілом свого загиблого Героя. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинська громада на колінах зустріла кортеж з тілом свого загиблого Героя. ФОТО
image
Оля Коновалова / 09.09.2022 / 0 Коментарів

Ратнівська громада провела в останню земну дорогу Сина України – Едуарда Камардіна.

23-річний Воїн загинув 05 вересня 2022 року під час наступальної операції на межі Миколаївської і Херсонської областей. Він був командиром мотопіхотної роти військової частини А2980.

Попрощатися та віддати данину шани Захиснику прийшли його рідні, побратими, керівництво громади, друзі, однокласники, вчителі, знайомі та усі небайдужі.

На колінах, схиливши в скорботі голови, зустрічали скорботний кортеж, який проїжджав по встеленій квітами дорозі.

Труну із тілом загиблого Воїна провезли Центральною вулицею Ратного до рідної школи Едуарда, а вже звідти попрямували до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де й відбувся чин поховання. Церемонія прощання відбулась з почесною вартою та в супроводі військового оркестру. 

«Поділяємо біль і висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Воїна світла. Нехай пам’ять про мужнього Сина-захисника, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях кожного!Схиляємо голови перед полеглим. Низько вклоняємось перед батьками за сина, який пролив свою кров за вільну Україну.

Ми втратили патріота і вірного сина своєї землі, який був доброю та світлою людиною, будував плани на майбутнє, мріяв завести власну сім’ю і аби його Батьківщина звільнилась від навали ворога. Та не судилось… Йому завжди буде 23...», - йдеться в повідомленні громади.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *