Волинські патрульні перевіряють міжобласний транспорт

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинські патрульні перевіряють міжобласний транспорт
image
Оля Коновалова / 25.10.2021 / 0 Коментарів

Починаючи з 21 жовтня, відколи набрала чинності постанова Кабміну щодо посилення карантинних обмежень під час міжрегіональних перевезень, волинські поліцейські здійснили уже 411 перевірок. 

Про це інформують на сайті Нацполіції у Волинській області.

Нагадаємо, що відтепер водії та всі пасажири (окрім осіб до 18 років) громадського транспорту міжобласного сполучення повинні мати документи, що підтверджують вакцинування від COVID-19 або негативний на коронавірус ПЛР-тест, або одужання від коронавірусу. Відповідальність за відсутність згаданих документів несуть перевізники. 

Загалом на автотранспорті проведено понад 370 рейдів, а на залізничних вокзалах – 41. За порушення правил щодо карантину людей на перевізників поліцейські склали адмінпротоколи. Матеріали для прийняття рішення будуть передані до суду. Передбачене покарання для юридичних осіб – штраф у розмірі 34 до 170 тисяч гривень.

Водночас під час засідання Кабінету Міністрів 20 жовтня до Постанови №1236 внесли зміни, відповідно до яких відповідальність за наявність документа про щеплення або негативного тесту на Covid-19, покладається на пасажирів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *