Волинські рятувальники вирушили розміновувати Донеччину та Харківщину

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинські рятувальники вирушили розміновувати Донеччину та Харківщину
image
Назар Тарадюк / 20.12.2022 / 0 Коментарів

Волинські рятувальники вирушили на Донеччину й Харківщину для виконання завдань за призначенням.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

20 грудня волинські рятувальники вирушили на північні й східні рубежі нашої держави, аби продовжити розміновування деокупованих територій на Донеччині та підкріпити сили піротехніків на Харківщині.

Відділення волинських піротехніків на чолі з лейтенантом служби цивільного захисту Максимом Більцем прямує в Краматорський район на Донеччині, аби замінити там своїх колег, які працюють над розмінуванням.



З квітня волинські сапери позмінно несуть службу на Чернігівщині, а згодом – на Донеччині, де велися активні бойові дії: знешкоджують боєприпаси та здійснюють розмінування територій. Одночасно на Харківщину для медичного забезпечення піротехнічних розрахунків, які працюють на звільнених територіях, вирушили співробітники Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Волинській області.

З рятувальниками зустрівся начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук. Він упевнився, що волиняни належно укомплектовані необхідними засобами і спорядженням, у тому числі й для несення служби за низьких зимових температур. Володимир Грушовінчук побажав рятувальникам легкої дороги, безпечної праці, а також висловив упевнення, що волиняни гідно впораються із поставленими завданнями.

Нагадаємо, волинські рятувальники отримали нагороди, відзнаки та спеціальні звання.


 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *