Волинські спортсмени вирушили у Болгарію за чемпіонськими титулами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинські спортсмени вирушили у Болгарію за чемпіонськими титулами
image
Наш Інсайдер / 28.07.2021 / 4 Коментарів

Національна збірна України зі змішаних єдиноборств ММА прибула на Чемпіонат світу серед дітей, юнаків та юніорів у Болгарію. Вчора, 27 липня делегацію урочисто провели у місто Софія.

«Мені як віцепрезиденту Федерації змішаних єдиноборств ММА України із питань розвитку дитячо-юнацького та молодіжного спорту  надзвичайно приємно спостерігати, як твориться сучасна спортивна історія. Адже вперше за весь час існування українського ММА на Чемпіонаті світу юнацька збірна України представлена у такому потужному складі - 68 спортсменів та 32 тренери. Це також найбільша делегація на чемпіонаті у Софії серед інших країн-учасників», - розповів Президент Федерації ММА у Волинській області Михайло Смолка.

Нагадаємо, до складу збірної входять 8 волинян віком від 12 до 17 років. Крім спортсменів клубу «ВОЇН» - Вадима Ковальського, Івана Поремчука та Антона Панасюка, у складі збірної також і представники волинських клубів «Pride», «Garda» та «Елемент».

Напередодні вночі провести бійців з Луцька до Києва прийшли не лише батьки і одноклубники,  а й тренери спортсменів-збірників разом з Михайлом Смолкою.  

«Як президент федерації змішаних єдиноборств ММА у Волинській області доклав максимум зусиль і посприяв фінансово збірній Волині у придбанні футболок, організації трансферу та оплатив перебування бійців на Чемпіонат світу. Не міг особисто не провести спортсменів, коли вони їхали до Києва щоб приєднатися до збірної України. Адже вірю у їхню перемогу», - наголосив Михайло Смолка.

Також у підготовці спортсменів до Чемпіонату світу волинську збірну фінансово підтримали мережа ресторанів «Базилік» та фірма «Аполлінарія».

Спортсмени мали потужну підготовку під час тренувальних зборів, які відбулись в Луцьку та на Драгобраті. Волинська область вже вдруге братиме участь у дитячому, юніорському та юнацькому Чемпіонаті світу з ММА. Перші бої за титул Чемпіона світу відбудуться 31 липня.

Коментарі (4):

  1. удачі, тримаємо кулаки!

  2. поддежрим наших!

  3. наші волиняки - то справжні козаки!

  4. пацаны порвите!

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *