Волинські волонтери продають кавування з парамедиком "Тайрою", яку звільнили з полону

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинські волонтери продають кавування з парамедиком "Тайрою", яку звільнили з полону
image
Назар Тарадюк / 05.12.2022 / 0 Коментарів

Волонтери з Волині продають унікальну можливість покавувати з Юлією Паєвською із позивним «Тайра» та допомогти ЗСУ.

Про це повідомив волонтер, журналіст та адміністратор проєкту “Медіа-кава” Мирослав Ватащук на своїй сторінці у Facebook.

Юлія Паєвська – українська військовослужбовиця, парамедик, волонтерка та доброволець, дизайнерка та президентка федерації айкідо. Викладачка бойових мистецтв, учасниця збірної команди України Invictus Games, Warrior Games, виборола 2 золотих 1 бронзову медалі в Орландо.

Під час Революції гідності медик Євромайдану. З 2014 року доброволець – парамедик. З 2015 – командир добровольчого підрозділу "Янголи Тайри". Вивезено з лінії вогню близько 700 військових. Кількість цивільних, яким надана допомога, – більше 3 000.

Нагадаємо, що початок повномаштабного вторгнення росії 2022 року зустріла в Маріуполі, де допомогла як парамедик 555 військовому госпіталю. Під час евакуації цивільних з окупованої території потрапила в полон, звідки у липні 2022 року була звільнена. З тих пір докладає максимальних зусиль, щоб повернути всіх полонених додому.

Нагороджена відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції», орденом «Народний Герой України».

Цього року до фіналістів премії Європейського парламенту імені Андрія Сахарова "За свободу думки" потрапив "хоробрий народ України в особі свого президента Володимира Зеленського, обраних лідерів та громадянського суспільства", серед яких Юлія Паєвська.

"Початкова ціна – 150 гривень. Мінімальний крок ставки – 10 гривень або сума, кратна 10 грн. Якщо крайня ставка не підвищується протягом 24 годин, вона визнається переможною. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ", – зазначають у дописі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *