Волиняни можуть реструктуризувати борг за газ

image
Оля Коновалова / 19.05.2021 / 0 Коментарів

42% клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут» невчасно сплачують за спожитий газ. Загальна сума боргових зобов’язань станом на 1 травня складає 460 млн грн. У порівнянні з попереднім місяцем заборгованість зменшилась на 200 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

На період дії карантину компанія безперебійно постачає газ та не нараховує боржникам штраф та пеню. Водночас споживачам варто пам’ятати, що за використаний ресурс потрібно платити вчасно, в іншому випадку кошти можуть бути стягнені в судовому порядку.

«Ми вдячні всім споживачам, які дотримуються платіжної дисципліни, та щомісяця, до 25 числа, розраховуються за спожите блакитне паливо. Разом з тим ми розуміємо, що бувають різні життєві обставини та йдемо назустріч кожному нашому клієнту. Тому тим, хто не може сплатити належні суми за використаний газ одразу, пропонуємо укласти договір реструктуризації», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

За умовами договору, заборгованість необхідно погашати рівними частинами від двох до шести місяців, а розмір першого внеску складає від 30 до 50 відсотків. Аби отримати оптимальну пропозицію, клієнти мають надати інформацію про власні доходи, паспортні дані, ідентифікаційний номер та документи, що засвідчують право власності на житло.

Укласти договір на оплату боргу частинами можна у Центрі обслуговування клієнтів, що знаходиться у місті Луцьк, на проспекті Молоді, 14 А або у районних відділеннях.

У квітні можливістю оплатити борг частинами скористалися 93 клієнти компанії, загальний борг яких становив пів мільйона гривень.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *