Волиняни віддали шану та провели в останню путь свого Героя. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волиняни віддали шану та провели в останню путь свого Героя. ФОТО
image
Оля Коновалова / 12.08.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні Маневицька громада провела в останню земну дорогу загиблого Воїна – Дениса Корнюшина.

Житель міста Бахмут Донецької області Денис Корнюшин віддав своє життя за вільну і незалежну Україну. Сім’я Корнюшиних тимчасово проживає на території громади, як внутрішньо переміщені особи. На початку червня Денис був призваний на військову службу по мобілізації.

8 серпня 2022 року від отриманих ран під час участі в бойових діях, український захисник помер у м. Дніпро.

Прощання з Героєм відбулося біля будинку у Маневичах, де тимчасово проживає сім’я військовослужбовця. Провести в останню дорогу бійця прийшли жителі та керівництво громади. У храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії священники відслужили чин похорону за упокій душі українського воїна. Поховали бійця з усіма почестями під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі. У загиблого захисника залишилися дружина та донька.

«Майоріли синьо-жовті прапори, а в очах людей — сльози, знову від рук російських загарбників, загублено молоде життя. Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними і близькими», - йдеться в повідомленні громади.

Інформаційно-аналітичне видання Інсайдер Медіа висловлює щирі співчуття рідним, друзям та близьким Героя! Ми шануємо і пам'ятаємо подвиг кожного...Вічна пам'ять і слава!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *