Волинянин, у якого відібрали сина, бив його по голові і душив

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинянин, у якого відібрали сина, бив його по голові і душив
image
Оля Коновалова / 10.11.2021 / 0 Коментарів

Житель села Благодатне сильно побив свого 13-річного сина. Через це виконавчий комітет Нововолинської міської ради терміново ухвалив рішення про негайне відібрання у нього неповнолітнього сина.

Як повідомила в коментарі Інсайдер Медіа інспектор ювенальної превенції Володимир-Волинського відділку поліції Людмила Самолюк, інцидент трапився пізно ввечері 8 листопада. Тоді п’яний батько кулаками побив свого 13-річного сина.

«Як виявилось, у цієї сім’ї ще влітку відключили електроенергію. Хлопчик періодично ходив заряджати телефон до сусідки. Того вечора він був у сусідки, коли повернувся батько. Вони зустрілись біля під’їзду і спочатку все ніби було спокійно, а коли зайшли у квартиру – батько повалив хлопчика на підлогу, бив кулаками по голові та душив».

Зранку хлопчик повідомив своїй мамі, яка перебуває в Польщі, і вже вона звернулась до класного керівника.

«До мене подзвонила завуч зі школи, де навчається хлопчик і розповіла про цей інцидент. На той момент класний керівник уже привела хлопчика в школу, там його заспокоїли і нагодували».

Зі слів Людмили Самолюк, хлопчик був у занедбаному стані, брудний, щоправда, педагоги про нього відкликаються позитивно.

«Він розповідав, що мився раз у тиждень, і то не вдома. Уроки робив у школі, а вдома користувався ліхтариком смартфона».

Хлопчика госпіталізували і зараз він знаходиться на лікуванні у Нововолинській центральній міській лікарні.

«У нього велика гематома на голові, були сліди на шиї. Був навіть слід від куртки, тобто батько його бив так, що навіть залишився слід від куртки».

Батько, за словами Людмили Самолюк, уже раніше мав проблеми з законом.

Начальниця служби у справах дітей Нововолинської міської ради Іванна Думич розповіла, що хлопчик перебуває у пригніченому стані.

«Мама і тато хлопчика розлучені. Зараз виконком прийняв рішення про відібрання дитини від батька. Днями з-за кордону має приїхати мама хлопчика і тоді ми будемо вирішувати питання повернення дитини матері».

Відомості за цим фактом внесли в ЄРДР за ознаками кримінального порушення.

Поліція закликає усіх повідомляти про випадки насилля, домашнього насилля чи інших злочинів на лінію 102

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *