Володимирський спортліцей – лідер в Україні по закупівлі лижеролерів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Володимирський спортліцей – лідер в Україні по закупівлі лижеролерів
image
Еля Коротинська / 13.10.2023 / 4 Коментарів

Володимирський спортивний ліцей Волинської обласної ради у 2023 році взявся активно розвивати лижний спорт. Такі висновки можна зробити, поглянувши на закупівлі комунальної установи, проведені у 2023 році. Зокрема, на електронному майданчику публічних закупівель «ProZorro» цьогоріч було оприлюднено 4 закупівлі лиж і лижеролерів.

Зокрема, Володимирський спортивний ліцей Волинської обласної ради оголосив про закупівлю:

  1. Лижні палиці карбонові, лижні палиці металеві, лижний еспандер, кріплення для лижеролерів (канек, класика) - 61 700 грн. (завершився 5.10.2023 р. Перемогу здобув ФОП Карпюк Ігор)
  2. Лижеролери elpex team або еквівалент*, лижеролери marwe skati або еквівалент*, лижні черевики fischer або еквівалент*, лижі fischer speedmax 3d double polling або еквівалент*, лижні палки storm 6 mag darc або еквівалент* 310 000 грн. (триває подання пропозицій, аукціон має відбудеться 23.10.2023р.)
  3. Лижеролери elpex team або еквівалент*, лижеролери marwe skati або еквівалент*, лижні черевики fischer або еквівалент* 172 000 грн. (перемоги здобуло ПП «Про-СКІ», однак їхню пропозицію відхилили через те, що вони не надали копій чинних сертифікатів відповідності або паспортів якості на лижеролери.)
  4. Лижеролери elpex team або еквівалент*, лижеролери marwe skati або еквівалент*, лижні черевики fischer або еквівалент*. 172 000 грн. (12.10.2023р. скасовано через відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг).

Таким чином, не враховуючи 172 тис на тендер, який відмінили – керівництво ліцею готове витратити у цьому році на лижеролери та супутній спортивний інвентар 543 700 грн.

І тут варто зауважити, що жодна з інших спортшкіл Волині ані цьогоріч, ані у попередні роки не витрачала на це кошти і не проводила закупівлю лижеролерів. Єдине виключення - Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Цьогоріч ця комунальна установа, яка опікується і допомагає спортсменам з інвалідністю з усієї області здобувати призові місця на світових аренах, витратила на лижеролери всього  28 000 грн. А загалом за попередні роки «Інваспорт» через систему ProZorro закупив лижеролерів та супутнього інвентарю всього на 179 тис. грн.

У порівнянні з іншими регіонами, то Володимирський спортивний ліцей цьогоріч став абсолютним лідером в Україні по закупівлі лижеролерів серед комунальних спортивних установ. Ми проаналізували усі закупівлі лиж та лижеролерів, проведені комунальними закладами в різних куточках країни. Загалом у системі ProZorro ми відшукали лише 12 оголошень про закупівлю такого спортивного інвентарю.

  1. Лижний інвентар 99 900 грн, Міська дитячо-юнацька спортивна школа Сумської обласної організації всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос"
  2. Спортивний інвентар (дк 021:2015 інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі) 48 795 грн, Комунальний заклад "Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з зимових видів" Чернігівської обласної ради с.Новоселівка
  3. Інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі 99 900 грн, Комунальна установа "Централізована бухгалтерія відділу освіти, молоді та спорту" Великописарівської селищної ради
  4. Інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі (лижоролери elpex. Опорні елементи для лижоролерних палиць, палиці лижні карбонові exel) 32 000 грн, Відділ освіти Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району.
  5. Інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі 14 600 грн, Комунальна установа "Централізована бухгалтерія" Млинівської селищної ради рівненської області
  6. Інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі (кріплення для бігових лиж (nnn), лижороллери для ковзанярського ходу sportex, черевикі лижні бігові salomon prolink. Черевикі лижні бігові madshus, черевикі лижні бігові rossignol, колеса для лижоролерів ф70мм. (поліуретан)  28 000 грн, Відділ освіти Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району
  7. Лижі та лижний інвентар 170 000 грн, Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №15 м.Київ
  8. Інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі (лижоролери) 43 540 грн, Відділ освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області.
  9. Спортивний інвертар для зимових видів спорту 93 996 грн, Обласна дитячо-юнацька спортивна школа ФСТ "Спартак" з зимових видів спорту, Міжгірський район.
  10. Лижеролери, інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі) 49 992 грн, Позашкільний навчальний заклад "Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з лижного спорту" м. Чернігів.
  11. Лижоролери 37 500 грн, Комунальна установа "Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту"
  12. Лижеролери marwe skating 610 a/us6, 20 128 грн, Дитячо-юнацька спортивна школа "Янтар" Новояворівськ.

Таким чином, по Україні цьогоріч усі комунальні спортивні установи на закупівлю лижеролерів загалом витратили 738 351 грн. Тоді як спортивний ліцей міста Володимира на це готовий витратити 543 000 грн.

Ймовірно, саме Володимир готується невдовзі стати столицею лижеролерів всієї України.

Коментарі (4):

  1. Всім доброго дня шановні колеги! Хочу передати привіт тій мразоті ,що це написала! Ти курва приїдь і це все скажи мені в очі , тренеру що працює в цьому ліцеї. А якщо ти сикло то і не відкривай свій вонючий писок на людей які намагаються дати дітям спортивне майбутнє. Коротко про все Я працю тренером в цьому ліцеї з 1 вересня. В мене ходить багато дітей ,на тренування з міста Володимир і не тільки.Це і область також( Нововолинськ, Зимне ,Лютниче) Але ліцей тільки поступово поповнює інвентар і нормально що такі великі суми. Бо біатлон це лижі, палки, зброя , лижероллери, наконечники на палки, парафін, ремені для стрільби, спортивний одяг в ще багато чого. Тому коли якась неблагодійна людина це пише , сором бере за нашу сми. Як редакція допускає таке свавілля. Гадьба

    1. Дякую, за щирість. Підтримуючи вашу думу на всі 100

  2. Якщо б в Україні частіше відділення з біатлону відкривали, не сумніваюсь, закупки були б аналогічними, адже вид спорту не з дешевих, і чомусь зброї ніде не вказано, мабуть процес дозвільна система затримує

    1. На зброю вже 3.5міліони

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *