Волонтер Сергій Тимчук тонко натякнув, що чекає депутатів усіх рівнів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волонтер Сергій Тимчук тонко натякнув, що чекає депутатів усіх рівнів
image
Наш Інсайдер / 16.11.2023 / 0 Коментарів

Волинський волонтер Сергій Тимчук підтримав акції громадян, які вимагають від влади виділення більшої кількості грошей на Збройні сили України та цивільний захист, і тонко натякнув, що чекає депутатів і чиновників за ухвалення таких рішень.

Так, 16 листопада у коментарях до допису депутата обласної ради Олександра Сачука Тимчук написав:

"Ти там ближче до чиновників, перекажи їм, що хлопці скоро повернуться з Донбасу, і та бруківка може полетіти в тих, хто її клав".

Нагадаємо, 16 листопада депутати ради ухвалили документ, ініційований депутатом Анатолієм Вітівим, "Про підтримку Збройних Сил України, військових формувань Національної гвардії, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів, та деякі питання формування і виконання обласного бюджету у 2023 -2024 роках". Цим рішенням визначили пріоритети у формуванні головного фінансового документу Волині та зафіксували деякі показники фінансування військових.

Паралельно під облрадою відбувалася акція ініціативи "Спочатку дрони...", учасники якої вимагають збільшення підтримки ЗСУ з бюджетів усіх рівнів.

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *