Підрядник Ігоря Поліщука напав на волонтера Сергія Тимчука. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Підрядник Ігоря Поліщука напав на волонтера Сергія Тимчука. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 17.04.2024 / 0 Коментарів

Підрядник мера Луцька Ігоря Поліщука намагався відібрати телефон у волонтера Сергія Тимчука, нанести йому удари, і тому довелося застосувати самозахист щодо нападника.

Зранку 17 квітня Сергій знімав відео про ремонт на вулиці Святогірській, який вартує згідно документів 1 452 908 грн. Мовляв, люди виходили на акції проти вкладання бруківки в місті, але влада не дослухалася.

Це побачив підрядник фірми, яка виконує роботи, Василь Гордійчук і підійшов до Сергія Тимчука. Він вимагав заборонити зйомку. На що той відповів відмовою. І тоді чоловік вибив з рук волонтера телефон, на який велася зйомка.

Сергій Тимчук вдався до самозахисту та зумів відібрати свій телефон в нападника. Після чого викликали поліцію, яка зафіксувала факт сутички та відібрала покази. Коли ж правоохоронці запитали, хто буде писати пояснення поліції - Василь Гордійчук відмовився. А також у заяві визнав, що спровокував конфлікт.

Тендер на ремонт вулиці відбувся минулого року. Перемогло на аукціоні ПП «РОСТРАНС» із остаточною пропозицією - 1 452 908 грн.

Щодо цього пізніше волонтер Сергій Тимчук записав відеозвернення до Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

«На третьому році війни доки наші захисники прокидаються від вибухів, ми сьогодні зранку з сусідами прокинулися від звуків того, як тут розвантажують бруківку. Оглянувши проект, це 1 452 908 грн. Шановна міська рада й міський голова Ігор Поліщук, скажіть, будь ласка, чи на часі на 3 рік війни проводити капітальний ремонт ось цієї невеличкої вулички на 1 452 908 грн. Чи краще на ці гроші закупити дрони, РЕБи і все необхідне для наших військових?» - наголошує волонтер.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *