«Волинь готова до опалювального сезону на 100%», - Погуляйко

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Волинь готова до опалювального сезону на 100%», - Погуляйко
image
Назар Тарадюк / 16.10.2024 / 0 Коментарів

У режимі онлайн відбулося шосте засідання Штабу з підготовки житлово-комунального господарства (ЖКГ) та енергетики до осінньо-зимового періоду.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко разом зі своїм заступником Сергієм Мовенком, заступницею Луцького міського голови Іриною Чебелюк та першим заступником начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області Сергієм Демидюком долучився до нього. Про це Погуляйко повідомив у соцмережах.

Під час відкриття наради перший заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василь Шкураков наголосив на важливості завершення підготовки до зими, підкресливши, що громади мають бути готові до надзвичайних ситуацій.

Наталія Хоцянівська, директор департаменту комунальних послуг Мінінфраструктури, повідомила, що загалом регіони готові до зими на 99%.

«Щодо Волині, то наша область готова до опалювального сезону на 100%. У деяких громадах уже розпочали вмикати опалення. Першими тепло отримають дитячі садки, школи та лікарні, а далі – будинки жителів області», - наголосив Юрій Погуляйко.

Слід зазначити, що рішення про подачу тепла громади можуть ухвалювати самостійно. На старт опалювального сезону можуть вплинути позапланові ремонти систем.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *