Волинь приєдналася до висадки дерев, що відбувалася в 31 країні

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинь приєдналася до висадки дерев, що відбувалася в 31 країні
image
Назар Тарадюк / 30.10.2023 / 0 Коментарів

Волинь була разом із іншими регіонам та країнами у день, коли одночасно висадили 4 073 527 дерев памʼяті та життя!

Ці дерева висадили в Україні та у 30 країнах світу. Такі результати акції з висадження дерев, зафіксовані були 28 жовтня.

Акція, крім основної мети – озеленити планету, створена також для того, щоб вшанувати полеглих воїнів у бою за Батьківщину символічним висадженням дерев, а також зібрати кошти на дрони для наших захисників і захисниць.

Висадження продовжуються, а також триває збір коштів на розвідувальні квадрокоптери в межах проєкту «1000 дронів для України»: https://send.monobank.ua/jar/3uH5JcE2JS.

Ініціаторка проєкту «Озеленення Планети» на Волині Юлія Вусенко, подякувала всім партнерам і організаторам за те, що у такий непростий час висадили дерева, вшанували пам'ять Героїв, долучились до відновлення екосистеми землі.

"Окрема подяка Поліському офісу ДП Ліси України за постійну підтримку та сприяння проведенню таких заходів. Ми щороку залучаємо молодь, дітей та представників різних середовищ аби популяризувати таку важливу для нашої країни та планети справу! Висадження відбулися в рамках глобальної екоініціативи Greening of the Planet та програми Президента «Зелена країна»", - йдеться в повідомленні.

Детальніше про подію, читайте на сайті «Озеленення Планети». Організатором акції «Мільйон дерев памʼяті та життя» виступив благодійний фонд «Озеленення України». Генеральний партнер заходу МХП за підтримки Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine та ДП "Ліси України". Партнери: Журнал Business Woman, бізнес-клуб «Business Woman Club», Book World Records, компанія «EVA LAB», Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ).

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *