Волинські прикордонники – чемпіони благодійного футбольного турніру

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинські прикордонники – чемпіони благодійного футбольного турніру
image
Назар Тарадюк / 02.10.2024 / 0 Коментарів

На Львівщині 1 жовтня відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку оборонців України.

Разом із волинськими прикордонниками до заходу долучився начальник ОВА Юрій Погуляйко, - інформують у Волинській ОВА.

А почесними гостями турніру стали бійці, які нині проходять лікування та реабілітацію.

Загалом у матчі взяли участь шість команд: прикордонники Волинського та Львівського загонів, нацгвардійці, управління Нацполіції й патрульної поліції у Львівській області, а також Українська футбольна асоціація медиків.

До складу кожної команди долучилися професійні футболісти та медійні особи – Тарас Михалик, Володимир Єзерський, Валерій Федорчук, Юрій Паньків, Микола Морозюк, Михайло Кополовець, Василь Сачко, Віктор Вацко і Дмитро Поворознюк.

У перерві між іграми продемонстрували роботу інструкторів та їх чотирилапих вихованців з Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби України. Також присутні оглянули різноманітні зразки озброєння, техніки та безпілотних літальних комплексів, а також скуштувати куліш та бограч з польової кухні.

Чемпіоном турніру другий рік поспіль стала команда Волинського прикордонного загону, друге місце посіли поліціанти, а бронзову нагороду вибороли прикордонники Львівщини.

Також провели благодійний аукціон, аби зібрати кошти на потреби бойових підрозділів та на реабілітацію поранених бійців.

«Пам’ятати та допомагати – найменше, що ми можемо робити для наших військових. Вдячний організаторам за ще одну можливість подякувати нашим воїнам за захист країни та долучитися до благодійної мети», – зазначив Юрій Погуляйко.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *