Волинський волонтер розповів, як зекономив гроші для військових

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинський волонтер розповів, як зекономив гроші для військових
image
Назар Тарадюк / 29.11.2023 / 0 Коментарів

Волинський волонтер Сергій Тимчук розповів про збір на антидронові комплекси Rantelon.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

За його словами, зібрали 2 000 000 грн, а закупили на 3 000 000 грн!

«Або як обійти заробіток українських бариг, які через легальні схеми, створюють монополію, та наживаються на війні!!!

Друзі, всі Ви мабуть бачили наш збір, також збір Сергій Стерненко, та ще багатьох волонтерів, на антидронові комплекси Rantelon.

Його ціна в Україні, в єдиного офіційного (?) представника, 2 050 000 гривень. А в виробника, на заводі в Європі він коштує всього 23 500 євро… (~ 900 000 гривень по курсу НБУ)

Ви скажете: «В чому проблема, купуємо на заводі!!!» Але Українські військові, волонтери, підприємці та організації, на жаль, не можуть купити в виробника, оскільки в Україні в них вже є представник-монополіст , і виробник не йде на контакт з іншими Українцями напряму…

Після того, як до нас звернулись бійці та командування 100 бригади, ми відразу промоніторили ринок, офіційні закупівілі даного комплексу, і з’ясували, що дійсно, українці його можуть придбати тільки за два мільйони і без варіантів…

Оскільки в нашій команді зібралось достатньо розумних, винахідливих і юридично підкованих людей (які часто лишаються за кадром), ми вирішили спробувати обійти штучно створену монополію, та вийти напряму на офіційного виробника з запитом.

Про це заздалегідь повідомили військовослужбовців 100 бригади та відповідні служби, на що отримали категорчину та однозначну згоду.

Наші волонтери спробували домовитись з ~офіційним~ представником в Україні, і… розчарування… Далі спробували все-таки домовитись з заводом… розчарування… Декілька десятків дзвінків від наших та європейських волонтерів і керівників ГОшок (з різних країн)… і все одно розчарування…

Оскільки в нашої команди є друзі-волонтери по цілому світу, навіть такі які співпрацюють з забезпеченням військових та спецпризначенців Дружніх Країн… вони з радістю погодились нам допомогти, та нам вдалось, все-таки домовитись з заводом-виробником і придбати його за ціною виробника: 23 500 євро!!!

Один в полі не воїн!!! Тому, дякую всій команді, хто приклав усіх зусиль для того, щоб Rantelon вдалось купити в два рази дешевше!

Тим хто донатив, хто популяризував збір!!!

Особлива подяка: команді ВайтПей і всім волонтерам, які відгукнулись та долучились…

Друзі, завдяки вам, на заощаджений «мільйон» ми ще придбали:

  • 9 фпв дронів, різних модифікацій
  • запчастини до бпла різних модифікацій на загальну суму 200 000 в кількості 165 штук.
  • і багато «цікавих» та вкрай необхідних для перемоги сюрпризів, про які ви дізнаєтесь згодом.

Хочу особисто звернутись до цих бариг та шпекулянтів, що це роблять: Тарас Трояк… ви що, не розумієте , що через вас гинуть люди??? Ви що, не розумієте, що цей прилад потрібен виключно військовим??? Ви взагалі бачите, що реально більше 30 відсотків донатів закидають військові та рідні військових… ?? Старші люди відкладають на ЗСУ останні заощадження… Люди відмовляють собі в найнеобхіднішому, щоб допомагати нашим захисникам…», - написав волонтер.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *