Хто з волинян потрапив у ТОП-100 найбагатших людей України

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Хто з волинян потрапив у ТОП-100 найбагатших людей України
image
/ 10.09.2021 / 0 Коментарів

Двоє волинян потрапили у новий щорічний рейтинг ста найбагатших людей України від журналу «Фокус». Йдеться про волинських бізнесменів Ігоря Палицю та Степана Івахіва. Окрім бізнесу, вони обоє також є народними депутатами-мажоритарниками, входять до депутатської групи «За майбутнє». Про це повідомляє Захід.NET

Зокрема, Ігор Палиця посів 27 місце у рейтингу найбагатших людей країни. Його активи оцінюють в 410 млн доларів. Бізнесмен є співввласником популярного курорту «Буковель» та компанії «Нафтохімік Прикарпаття». За даними ЗМІ, окрім нафтового бізнесу, Ігор Палиця разом із екс-дружиною та сином контролюють бізнес у Австрії, Франції та Швейцарії.

На 70 місці рейтингу опинився волинський бізнесмен Степан Івахів. Його статки оцінили в 188 млн доларів. Бізнесмен є співвласником групи компаній «Континіум», найбільшим активом якої є мережа автозаправок «WOG». Щоправда, у 2021 році через борги перед кредиторами та фіскалами Господарський суд Волині визнав банкротом компанію «WOG Retail» та відкрив ліквідаційну процедуру.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *