Як бійці спецназу: луцькі муніципали прикупили собі дорогі тактичні черевики

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як бійці спецназу: луцькі муніципали прикупили собі дорогі тактичні черевики
image
Наш Інсайдер / 15.07.2022 / 0 Коментарів

Працівників департаменту муніципальної варти Луцька взули в дороге тактичне взуття. Так, цьогоріч за бюджетні кошти їм придбали 20 пар тактичних черевиків відомої фірми М-ТАС. Про це йдеться у тендері, оприлюдненому у березні на сайті ProZorro.

Вартість закупівлі – 71 600 грн. Таким чином, вартість 1 пари взуття сягнула 3 580 грн. Що цікаво, у документації до закупівлі чітко вказали «екологічні вимоги» - взуття формене (черевики M-TAC). У торгах здобув перемогу ФОП Кісіль Ярослав Тарасович, з яким 21 березня 2022 року уклали договір на поставку.

З 2019 року на взуття для муніципалів з бюджету Луцька витратили 587 407 грн. Загалом для них прикупили 300 пар взуття. Асортимент – доволі широкий, як формені тактичні черевики і кросівки, так і парадні чоловічі і навіть жіночі «лодочки».

Нагадаємо, фірма М-Тас (Militarist Тactical) - це український виробник тактичного спорядження, одягу, взуття та інших аксесуарів, яка запустила виробництво у 2014 році. У виробництві своєї продукції компанія М-Тас використовує високотехнологічні матеріали і сучасний дизайн, який конкурує зі світовими брендами.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *