Як "Квартал 95", Pianoбой та інші зірки влаштували свято для військових на Волині. ФОТО. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як "Квартал 95", Pianoбой та інші зірки влаштували свято для військових на Волині. ФОТО. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 31.08.2022 / 0 Коментарів

Відомі українські, зокрема, Тіна КарольMonatikPianoбойKazka і Квартал 95 за сприяння голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка та народного депутата Валерія Стернійчука днями з концертною програмою виступили для прикордонників та відвідали військовослужбовців, які охороняють українсько-білоруську ділянку.

Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, військові отримали позитивні емоції і щонайважливіше – підтримку.

«Це мій фронт – надихати людей, давати надію, мрію. Адже музика може допомогти людині вилікуватися. Я хочу, щоб цей концерт сьогодні зцілив ваші душі, щоб ви відчули, що ми єдині, ми разом, ми нескорені і нас не здолати», – зазначила під час виступу народна артистка України Тіна Кароль. До слова, співачка взяла участь у патріотичних заходах на території «Історико-культурного комплексу» Вовчак-Волинська Січ», що на Ковельщині, з нагоди 31-ої річниці Дня Незалежності.

«На зустріч з артистами прикордонники прийшли зі своїми рідними. Щирі та безтурботні дитячі посмішки наповнили атмосферу неабияким позитивом. Саме заради наших дітей, їхнього щасливого майбутнього під мирним українським небом ми продовжуємо боротьбу, кожен на своєму фронті. Перемога буде за нами! Слава Україні!», – йдеться в повідомленні.

Компанію зіркам шоубізнесу в поїздці склав футболіст Артем Федецький, з яким військові багато спілкувалися на спортивну тематику, розпитували про участь в фіналі Кубку УЄФА, гру в збірній України тощо.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *