Як лучани готуються до зими. ВІДЕО

image
Оля Коновалова / 24.10.2022 / 0 Коментарів

Жителі обласного центру Волині розповіли, як вони готуються до зими, яка за різними прогнозами, може бути чи найважчою в історії незалежності України.

Оскільки країна-агресор систематично обстрілює енергетичні та інфраструктурні об'єкти, українці можуть залишитись без електро-, водо- чи навіть газопостачання.

Тож, людям вже давно радять вжити ряд заходів для підвищення енергоефективності житла та зменшення тепловтрат, а також вже подбати про запаси необхідних речей. Наприклад: батарейки, радіо, свічки, медикаменти, теплий одяг, термобілизна, різного роду сухі пальники та ін.

Як лучани готуються до зими, особливо після недавнішнього знеструмлення частини міста внаслідок "прильоту" ворожої ракети, дивіться у відео.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я попередила, що для багатьох жителів України, які постраждали від війни, майбутня зима може стати вкрай суворою.

Нагадаємо, що 22 жовтня на Волині ворог завдав ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури одразу в кількох містах. А деякі об'єкти навіть повторно. Як повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, на Волині без світла – більше 100 000 абонентів. Згодом Ігор Поліщук повідомив, що об'єкт енергетики, по якому було влучання ворожих ракет, фактично знищений і наразі його відновлення неможливе.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *