Як порадитися з лікарями під час війни. ПЕРЕЛІК СЕРВІСІВ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як порадитися з лікарями під час війни. ПЕРЕЛІК СЕРВІСІВ
image
Яна Горчинська / 03.04.2022 / 0 Коментарів

Міністерство цифрової трансформації України опублікувало перелік безоплатних сервісів для онлайн-консультацій із лікарями під час воєнного стану. Про це пише Укрінформ.

"Потребуєте консультації лікаря, але не маєте доступу до лікарні? Розповідаємо про сервіси, де українці, які постраждали від війни, можуть отримати безоплатну медичну онлайн-консультацію лікарів", - ідеться у повідомленні.

Медичний сервіс Helsi - тут можна записатися до медиків усіх спеціальностей. Кваліфікація усіх лікарів є підтвердженою в Міністерстві охорони здоров’я. Для запису на консультацію не потрібно мати декларацію та направлення від сімейного лікаря, достатньо обрати потрібного спеціаліста та час консультації.

Doctor Online — Health Assistant - тут можна тримати консультацію сімейного лікаря або вузькопрофільного спеціаліста, замовити ліки чи розшифрувати результати лабораторних досліджень онлайн можна на порталі.

Viveo Cares Foundation — застосунок, де лікарі 24/7 надають консультації українцям, які мають проблеми зі здоров’ям та проживають у зоні бойових дій країни.

Likar.support — онлайн-сервіс, де лікарі-волонтери нададуть термінову медичну допомогу онлайн.

teplo.app — застосунок, який допоможе отримати безплатну консультацію психолога, якщо ваш запит пов'язаний із війною.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *