Z-канали звинувачують лукашенка у прориві фронту під Курськом

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Z-канали звинувачують лукашенка у прориві фронту під Курськом
image
Назар Тарадюк / 07.08.2024 / 0 Коментарів

Боям на кордоні Курської області росії довелося знайти пояснення. А російська пропаганда згадала про нещодавні маневри союзника путіна.

Деякі Z-канали стверджують, що Україна перекинула до Курська війська, які нещодавно дислокувалися на кордоні з білоруссю, - зазначають у Центрі національного спротиву.

"Ситуація загалом повернула нас у лютий-березень 2022 року з помилками та прорахунками центрів прийняття рішень, які змінили характер та формат «СВО». Одним із таких центрів є Мінськ. Мирні ініціативи лукашенка, мабуть, спровокували українців на курський напрямок", - нарікає російський Telegram-канал "Брифінг".

Telegram-канал «Діти Арбата» також стверджує: серед сил, задіяних на курскому напрямку, помітили підрозділи українського оперативного командування «Північ», яке раніше стояло вздовж кордону з білорусією. Але про роль лукашенка він пише обережно:

«російська армія протягом останнього місяця завдавала оперативних глибинних ударів, оскільки бачила нарощування сил та засобів угруповання.

«У цьому зв'язку було б неправильно вважати, що саме маневр Президента білорусії олександра лукашенка призвів до розвитку сьогоднішніх подій у повній мірі, проте вихід із конфігурації білоруського оперативного плацдарму суттєво скоротив терміни підготовки до поточного наступу СОУ» - пишуть «Діти Арбату».

Інші канали не стримують гнів.

«Відмінний союзник у росії – лукашенко. Дав Зеленському гарантію ненападу. СОУ відвели частини від білоруського кордону і тепер нападає на Курську область», - обурився Z-канал "Тверезий політолог".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *