За два дні в ліфтах застрягла понад сотня лучан. ВІДЕО

image
Назар Тарадюк / 01.11.2022 / 0 Коментарів

Ліфт в одній з багатоповерхівок у Луцьку, де хтось зламав двері, щоб вибратися із зупиненого через знеструмлення, досі не працює. Загалом за два дні минулого тижня в ліфтах застрягла понад сотня лучан.

Про це Суспільному розповіла інженерка житлово-комунального підприємства, що обслуговує цей будинок Лілія Якобчук.

Ліфт розташований в одному з будинків у мікрорайоні ЛПЗ. У підйомнику виламані двері, людину, яка це зробила не встановили, каже Лілія Ткачук. Додає: до цього інциденту таких випадків на їх дільниці не було.

З її слів, працівники підприємства «Волиньліфт» складуть суму збитків і, швидше за все, мешканці будуть оплачувати ремонт підйомника самостійно.

За словами заступника директора житлово-комунального підприємства №2 Андрія Білана, усього у будинках мікрорайону ЛПЗ – 88 ліфтів. У зв’язку з тим, що були пошкоджені електромережі в мікрорайоні ЛПЗ, минулого тижня зупиняли роботу 16 з них.

«Надходять заявки, що люди застрягають у ліфтах. Я прошу, щоб не панікували, є мобільні телефони. Наша диспетчерська служба комунікує з "Волиньліфтом"», – каже Андрій Білан.

Упродовж двох днів минулого тижня в ліфтах обласного центру застрягло орієнтовно 120 лучан, розповідав керівник підприємства «Волиньліфт» Андрій Ткачук. Точної цифри станом на сьогодні він не назвав.

Загалом працівники підприємства «Волиньліфт» обслуговують сімсот підйомників в обласному центрі. Аварійна бригада, яка виїздить визволяти з підйомників пасажирів, усього одна.

Нагадаємо, у багатоповерхівці №26Б, що на проспекті Відродження вже майже рік не працюють ліфти, які зупинили через закінчення граничного терміну експлуатації.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *