Забив до смерті: у Луцьку оголосили вирок вбивці

image
Еля Коротинська / 26.08.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку засудили чоловіка, який до смерті забив свого товариша по чарці. Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Трагічний випадок стався 11 травня 2022 року близько 21:00 в одному з будинків на вулиці Грушевського у Луцьку.

Перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, 28-річний чоловік під час сварки почав бити свого знайомого. Він наніс йому низку ударів руками та ногами у ділянку черевної порожнини, грудної клітки, верхніх кінцівок та голови. Зловмисник бив доти, доки чоловік не впав. В результаті – останній помер.

Згідно з висновком судово-медичного експерта причиною смерті стала закрита тупа травма органів грудної клітки, переломи ребер, забій легень, а також розрив печінки та грудної аорти. Також у загиблого виявили багато синців і надрив ніздрі.

Наступного дня підозрюваного у побитті затримали. Ним виявився неодноразово судимий 28 річний уродженець села Старий Загорів Володимирського району. Чоловік одразу визнав свою вину і розкаявся.

Зрештою, суддя Луцького міськрайонного суду Ярослав Артиш оголосив обвинуваченому вирок – 7 років і 6 місяців позбавлення волі.

Також він має сплатити потерпілій стороні 7140 грн матеріальної та 300 000 грн моральної шкоди. Щоправда, засуджений чоловік ще має 30 днів для того, аби подати апеляцію.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *