Замість дров - обрізки: як господарює «За майбутнє» у Володимирі

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Замість дров - обрізки: як господарює «За майбутнє» у Володимирі
image
Назар Тарадюк / 13.09.2023 / 0 Коментарів

У Володимирі мешканці міста скаржаться на "запаси твердого палива" напередодні опалювального сезону.

Про це інформує голова депутатської фракції «Слуга народу» Микола Юнак.

"Друзі, напередодні опалювального сезону отримали цікаві фото від небайдужих громадян стосовно так званих "запасів твердого палива" у Володимирі. Скандали з нашим "Теплокомуненерго" не вщухають давно і про відверто сумнівну якість деревини говорили вже не раз. Проте від обсягів побаченого справді забиває дух.

Скільки на вашу думку вкрали чиновники на цій оборудці - пишіть в коментарях.

Нагадаю, що півроку тому виділили з міського бюджету близько 9 млн гривень на центральний склад твердого палива у Володимирі. Адже альтернатива газовим котельням в умовах війни справді дуже потрібна. Проте очікувалося, що сировина буде належної якості і зберігатиметься відповідно.

Що бачимо із фото натомість? Тонкі обрізки. По суті - відходи з деревообробки, які гниють під відкритим небом. За неофіційною інформацією вартість метра кубічного такого "твердого палива" чиновники оцінили у 1300 грн без доставки. Коли ринкова ціна таких обрізків коливається в межах 550 грн/м3. Різниця суттєва.

Зверніть увагу, як біля котелень складується це відверте сміття. Навколо обкладається усе кругляком, аби з вулиці виглядало, ніби уся деревина саме належної якості. Проте всередині територія завалена обрізками. Для чого це маскування? Від кого це приховується? Від міського голови? Від депутатів?

Схоже, що потрібен повний аудит роботи КП "Теплокомуненерго", яке є стратегічним підприємством для забезпечення життєдіяльності міста, отримує належне фінансування з бюджету, але безгосподарністю керівництва продовжує дивувати громадськість", - зазначив Юнак.

Нагадаємо, посаду міського голови у Володимирі обіймає Ігор Пальонка з партії "За майбутнє", якого ЗМІ пов'язують з корупціним скандалом.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *