Записали за два дні до смерті: опублікували останнє інтерв'ю «Мартенза». ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Записали за два дні до смерті: опублікували останнє інтерв'ю «Мартенза». ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 07.12.2022 / 0 Коментарів

Волонтерка та керівниця штабу «Ангар» Ольга Валянік опублікувала інтерв‘ю з Олександром «Мартензом» Мартинюком, бійцем 14 ОМБР.

Відео волонтерка опублікувала на своїй фейсбук-сторінці

«Ми з Julia Savchuk зняли його за два дні до смертельного поранення. Він був сапером. Він був другом. Він був Воїном. Його останнє інтерв‘ю.

Ти завжди любив висоту і біг. Завжди боровся і перемагав. Завжди був. Назавжди в наших серцях. Вічна пам‘ять Герою», - написала волонтерка.

Нагадаємо, Олександр помер внаслідок отриманого поранення, яке отримав на війні. Він підірвався на розтяжці. Його вдалось евакуювати і в медзакладі військовому надавали всю необхідну допомогу. Однак, він впав у кому, з якої так і не вийшов. Серце Сашка перестало битись у суботу, 8 жовтня в одній зі столичних медустанов.

Тіло Героя привезли додому наступного дня. Траурний кортеж місії «На щиті» тоді зустріло близько 200 автомобілів, які супроводжували авто з тілом загиблого Героя спочатку до Луцька, а потім і через все місто. 

Олександр Мартинюк – був активним учасником Революції Гідності, входив до лав ГО «Самооборона Волині» і згодом після реформи правоохоронних органів – вступив до Патрульної поліції.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *