Луцьк провів в останню путь Героя Олександра Мартинюка. ФОТО. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцьк провів в останню путь Героя Олександра Мартинюка. ФОТО. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 11.10.2022 / 0 Коментарів

«Людина може прожити мало, але зробити більше, ніж вистачить на одне життя», - такими словами Луцьк сьогодні провів в останню путь Героя Олександра Мартинюка на псевдо «Мартенз».

Олександр помер внаслідок отриманого поранення, яке отримав на війні. Він підірвався на розтяжці. Його вдалось евакуювати і в медзакладі військовому надавали всю необхідну допомогу. Однак, він впав у кому, з якої так і не вийшов. Серце Сашка перестало битись у суботу, 8 жовтня в одній зі столичних медустанов.

Тіло Героя привезли додому наступного дня. Траурний кортеж місії «На щиті» тоді зустріло близько 200 автомобілів, які супроводжували авто з тілом загиблого Героя спочатку до Луцька, а потім і через все місто. 

Олександр Мартинюк – був активним учасником Революції Гідності, входив до лав ГО «Самооборона Волині» і згодом після реформи правоохоронних органів – вступив до Патрульної поліції.

Сашко був активним, дружелюбним і життєрадісним, займався бігом, велоспортом, був учасником багатьох спортивних змагань і марафонів. Його називали –Людиною з Великої літери, прикладом для наслідування.

Провести «Мартенза» в останню путь прийшли його рідні, колеги, друзі, побратими і просто небайдужі. Всі схилили голові в спільній молитві за Вічний Спокій Героя та стали на коліна, коли труну з Героєм несли Театральною площею.

Опісля, траурний кортеж рушив на кладовище в с. Гаразджа, де на Алеї слави Герой знайде свій останній спочинок.

Інформаційно-аналітичне видання Інсайдер Медіа висловлює щирі співчуття рідним, друзям та близьким Героя! Ми шануємо і пам'ятаємо подвиг кожного...Вічна пам'ять і слава!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *